ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πώς να εφαρμόσετε σωστά τους ορούς βιταμίνης C στο πρόσωπό σας

Μια από τις τάσεις στο χώρο της ομορφιάς τον τελευταίο καιρό που κερδίζει όλο και περισσότερο το γυναικείο κοινό είναι και οι οροί βιταμίνης C. Η εφαρμογή τους φωτίζουν το δέρμα και το προστατεύουν από εξωτερικές βλάβες, καθώς η βιταμίνη C αποτελεί ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και αντιφλεγμονώδες συστατικό, που υποστηρίζει την παραγωγή κολλαγόνου και προστατεύει από την υπεριώδη βλάβη. Ποιο, όμως, είναι το πιο κοινά αποδεκτό ποσοστό βιταμίνης C που μπορούμε να εφαρμόζουμε στο πρόσωπό μας;

Οι ειδικοί προτείνουν οτιδήποτε από το 10% και μετά, αν και μπορεί να εξαρτάται από τον τύπο του κάθε δέρματος. Ενώ το ευαίσθητο δέρμα συνήθως απαιτεί φόρμουλα 5%, ο μέσος τύπος δέρματος θα χρειαζόταν έως και 15% και 20% το πιο λιπαρό δέρμα. Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να χρησιμοποιήσετε υψηλότερο ποσοστό καθώς δεν υπάρχουν πρόσθετα οφέλη από αυτό.

Πάντα σιγουρευτείτε ότι δεν εκθέτετε στο φως το μπουκαλάκι που περιέχει τη βιταμίνη C, καθώς μπορεί να την οξειδώσει, γι’ αυτό και καλό είναι να επιλέξετε ένα αδιαφανές μπουκάλι. Επίσης, αναζητήστε τη βιταμίνη C που έχει τη μορφή L-ασκορβικού οξέος καθώς είναι η πιο δραστική.

Μην εκπλαγείτε αν έχετε μια αίσθηση τσιμπήματος μετά την εφαρμογή της. Αυτό συμβαίνει όταν το δέρμα προσαρμόζεται στο pH του προϊόντος και σε λίγα λεπτά θα σταματήσει. Εάν διαρκεί περισσότερο από 5 λεπτά ή παρατηρήσετε ερυθρότητα ή φαγούρα, πιθανώς το προϊόν είναι πολύ υψηλό για το δέρμα σας.

Για επιπλέον αντιρυτιδικά αποτελέσματα, επιλέξτε έναν ορό βιταμίνης C που περιέχει μέσα αντιοξειδωτικό φερουλικό οξύ -θα μειώσει τις λεπτές γραμμές στο πρόσωπό σας- καθώς και βιταμίνη Ε -θα ενισχύσει τη λειτουργία φραγμού του δέρματός σας.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Υγεία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video