ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πόσο νερό πρέπει να πίνεις όταν γυμνάζεσαι

Πόσο νερό πρέπει να πίνεις όταν γυμνάζεσαι

Η σωστή ενυδάτωση είναι αποφασιστικής σημασίας για να αποδώσουν οι κόποι μας

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της σωστής φυσικής άσκησης είναι η καλή ενυδάτωση.

Το μπουκαλάκι με το νερό είναι επιβεβλημένο να βρίσκεται κοντά μας, ώστε να θυμόμαστε να πίνουμε μερικές γουλιές. Πόσο όμως είναι αρκετό;

Οι περισσότεροι έχουμε ακούσει το παλιό γνωμικό για τα 8 ποτήρια νερό τη μέρα, όταν όμως μιλάμε για επίπεδα ενυδάτωσης υπάρχουν πολλά περισσότερα από αυτό.

Όταν γυμναζόμαστε είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τις ανάγκες μας σε ενυδάτωση, ώστε να αναπληρώνονται τα σωματικά υγρά. Η επαρκής ποσότητα νερού επιτρέπει να γίνονται η σωματική λειτουργία και η φυσική άσκηση με βέλτιστο τρόπο.

Πίνουμε λοιπόν νερό καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και σίγουρα πριν πέσουμε στο κρεβάτι το βράδυ, ώστε να διατηρούμε τον οργανισμό μας ενυδατωμένο.

Οι περισσότεροι ειδικοί συμφωνούν ότι η ημερήσια πρόσληψη νερού πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον 2 λίτρα νερού. Η πρόσληψη νερού επηρεάζεται ωστόσο από αρκετούς παράγοντες, όπως η υψηλή θερμοκρασία ή η έντονη φυσική άσκηση.

Οι ατομικές ανάγκες εξαρτώνται από πολλά, ακόμα και από τον τρόπο λειτουργίας του εκάστοτε σώματος. Η ενυδάτωση δεν γίνεται εξάλλου μόνο με το νερό, αλλά και με τα τρόφιμα που περιέχουν υψηλές συγκεντρώσεις, όπως τα φρούτα και αρκετά από τα λαχανικά.

Πηγή: news.grΠηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Υγεία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video