ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Έρευνες για τη δημιουργία εμβολίου κατά της γρίπης με 5ετή προστασία..

Τον δρόμο για τη δημιουργία εμβολίου κατά της γρίπης που θα προσφέρει προστασία ακόμη και για πέντε χρόνια έχουν ανοίξει τα τελευταίας τεχνολογίας εμβόλια κατά του κορωνοϊού SARS-CoV-2.Ερευνητές του αμερικανικού Duke University δοκιμάζουν ήδη ένα τέτοιο εμβόλιο που έχει ως βάση την τεχνολογία mRNA που χρησιμοποιήθηκε στα εμβόλια κατά του Covid-19 της Pfizer και της Moderna.

Οι ερευνητές που πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας, σύμφωνα με το Nexstar, έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με συναδέλφους του στα αμερικανικά National Institues of Health για τη δημιουργία εμβολίου με βάση το mRNA που θα προστατεύει από τον ιό της γρίπης. Τονίζουν, μάλιστα, ότι ο κάθε άνθρωπος θα πρέπει να κάνει το συγκεκριμένο εμβόλιο όχι κάθε χρόνο, αλλά μία φορά κάθε τέσσερα ή πέντε χρόνια, καθώς για όλη αυτή την περίοδο θα είναι προστατευμένος από τη γρίπη.

Ευρεία δράση

«Τις προηγούμενες δύο εβδομάδες ολοκληρώσαμε την παραγωγή ενός mRNA εμβολίου για τη γρίπη, το οποίο θα πρέπει να έχει ευρεία δράση εναντίον πολλών διαφορετικών στελεχών (του ιού της γρίπης), έτσι ώστε να φτιάξουμε ένα γενικό εμβόλιο για τη γρίπη» δήλωσε ο ερευνητής Barton Haynes, διευθυντής στο Duke Human Vaccine Institute του αμερικανικού πανεπιστημίου. Αυτή την περίοδο οι ερευνητές δοκιμάζουν την αποτελεσματικότητα του εμβολίου στην πρώτη φάση των κλινικών δοκιμών.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Υγεία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video