ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μέθοδος 12-3-30: Τι είναι το δημοφιλέστατο πρόγραμμα γυμναστικής που κάνει θραύση στο TikTok

Είναι ένα πρόγραμμα γυμναστικής που παρουσίασε η διασημότητα των κοινωνικών μέσων Lauren Giraldo, αποκαλύπτοντας πως τη βοήθησε να χάσει 13 κιλά.

Η γυμναστική ρουτίνα «12-3-30» ανέβηκε το 2019 στο YouTube και μέσα στο 2020 έγινε απίστευτο viral στο TikTok, μια τάση που συνεχίζεται και το 2021.

Η Giraldo δεν είναι γυμνάστρια, είναι μια δική της μέθοδος γυμναστικής και αδυνατίσματος που έχει συγκεντρώσει μεγάλη προσοχή στα κοινωνικά μέσα, ενώ δεν λείπουν και οι επικρίσεις.

Τι είναι; Είναι γυμναστική για τον διάδρομο. Το «12» αναφέρεται στο ποσοστό κλίσης του διαδρόμου, το «3» στην ταχύτητα (μετρημένη σε μίλια/ώρα, κάπου 5 χιλιόμετρα/ώρα δηλαδή) και το «30» στον χρόνο της άσκησης (30 λεπτά).

Η Giraldo το έκανε 5 φορές την εβδομάδα και έχασε 13 κιλά. Γιατροί και γυμναστές έχουν υποδείξει ωστόσο πως δεν είναι μια άσκηση για τον αρχάριο, τον αγύμναστο ή τον μεσήλικα.

Χρειάζεται προσοχή, δηλώνουν, μιλώντας για τραυματισμούς, καθώς κάποιες φορές το ρίσκο είναι μεγαλύτερο από το όφελος.

Οι περισσότεροι υποδεικνύουν πως αν είναι να το δοκιμάσει κάποιος, καλό είναι να ξεκινήσει με μικρότερη κλίση στον διάδρομο και με λιγότερα λεπτά γυμναστικής. Η ταχύτητα κρίνεται ικανοποιητική, είναι στα όρια του περπατήματος.

Μπορεί να αρχίσει κάποιος από το «0-3-30» και αν νιώσει άνετα, να ανεβάσει την επόμενη φορά την κλίση. Απαραίτητο είναι επίσης το ικανοποιητικό ζέσταμα πριν την άσκηση, αλλά και οι απαραίτητες διατάσεις στο τέλος.

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Υγεία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video