ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι στόχοι της Κομισιόν για τους εμβολιασμούς

Την ώρα που η Ευρώπη ετοιμάζεται να συζητήσει την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, για ένα αμοιβαία αναγνωρισμένο πιστοποιητικό εμβολιασμού, στην τηλεδιάσκεψης των 27 ηγετών της Ένωσης που πραγματοποιείται στις 21 Ιανουαρίου, προσχέδιο της Κομισιόν σχετικά με την στρατηγική της ΕΕ για την αντιμετώπιση της πανδημίας προβλέπει στόχους για τον εμβολιασμό του πληθυσμού των ευρωπαϊκών κρατών. 

Το προσχέδιο εξακολουθεί να είναι «ανοιχτό» σε αλλαγές έως ότου εγκριθεί επίσημα, και έρχεται εν μέσω αύξησης των λοιμώξεων που ανάγκασαν τις κυβερνήσεις της ΕΕ να παρατείνουν την περίοδο των lockdown. 

 
 

Την ερχόμενη Πέμπτη, οι ηγέτες της ΕΕ θα αναζητήσουν τρόπους για να βελτιώσουν την κατάσταση. Μεταξύ των ζητημάτων που θα το τραπέζι είναι η πρόταση για το πιστοποιητικό εμβολιασμού που θα επιτρέψοει, όπως υποστηρίζεται, το άνοιγμα των συνόρων και την αναθέρμανση των ταξιδιών, τουλάχιστον για όσους λαμβάνουν το εμβόλιο.

Όσον αφορά τους στόχους της ΕΕ,όπως αναφέρει το Bloomberg που επικαλείται το προσχέδιο της Κομισιόν, προβλέπεται:

1. Μέχρι τον Μάρτιο του 2021, τα κράτη μέλη θα πρέπει να έχουν εμβολιάσει τουλάχιστον το 80% των επαγγελματιών υγείας και κοινωνικής φροντίδας και των ατόμων άνω των 80 ετών

2. Μέχρι το καλοκαίρι θα πρέπει να έχουν εμβολιάσει τουλάχιστον το 70% του γενικού πληθυσμού των ευρωπαϊκών χωρών.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Υγεία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video