ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κορωνοιός: Παγκόσμιος πρωταθλητής το Ισραήλ, ουραγός η Ελλάδα στους εμβολιασμούς

o εμβόλιο για τον κορονοϊό έχουν μέχρι σήμερα κάνει εκατομμύρια πολίτες σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ μερικές χώρες προηγούνται στην κούρσα του εμβολιασμού αν λάβει κανείς υπόψη του ειδικά τα στοιχεία για τον πληθυσμό τους. 

Παγκόσμιος πρωταθλητής και μάλιστα με χαρακτηριστική... άνεση το Ισραήλ όπου το εμβόλιο κατά του Covid-19 ήδη έχουν κάνει 1 εκατομμύριο πολίτες, δηλαδή πάνω από το 10% του συνολικού πληθυσμού.  

Στη λίστα που δημοσιεύει το «Our World in Data», που αποτελεί συνεργασία μεταξύ ερευνητών του πανεπιστημίου της Οξφόρδης και της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Global Change Data Lab, το Ισραήλ πρωταγωνιστεί στην κατάταξη, ενώ ακολουθεί το Μπαχρέιν, στο οποίο έχει εμβολιαστεί το 3,37% του συνολικού πληθυσμού. Μια θέση μετά βρίσκεται η Μεγάλη Βρετανία, όπου το εμβόλιο έχει κάνει το 1,47% του πληθυσμού.

 Ουραγός η Ελλάδα

Χαμηλά στην κατάταξη του «Our World in Data» βρίσκεται η Ελλάδα. Στη χώρα μας, για την ακρίβεια, έχει εμβολιαστεί μόνο το 0,02% των πολιτών, όσο και στο Μεξικό, ενώ οριακά πιο πάνω βρίσκονται οι Ρωσία και Φινλανδία με το 0,04% και 0,03% του πληθυσμού αντίστοιχα να έχει κάνει το εμβόλιο.

Εντύπωση προκαλεί η περίπτωση των ΗΠΑ, της χώρας που έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη από την πανδημία του κορονοϊού. Στις ΗΠΑ, ειδικότερα, το εμβόλιο έχει κάνει μόνο το 0,84% του πληθυσμού, ενώ στόχος ήταν να εμβολιαστούν πολύ περισσότεροι μέχρι την Πρωτοχρονιά

Παγκόσμιος πρωταθλητής το Ισραήλ, ουραγός η Ελλάδα στους εμβολιασμούς (Γράφημα)


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Υγεία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video