ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τέσσερις τρόποι να φροντίσετε την καρδιά σας σε λιγότερο από 30′

Η προστασία της καρδιακή υγείας δεν απαιτεί πολύ χρόνο. Αρκούν τέσσερις απλές ενέργειες για να εξασφαλίσετε μεγάλα οφέλη για την καρδιά. Σύμφωνα με ειδικούς από το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, αρκεί να:

1. Τρώτε ξηρούς καρπούς για σνακ

Οι ξηροί καρποί είναι πλούσιοι σε υγιεινά ακόρεστα λιπαρά. «Η κατανάλωση λίγο παραπάνω από 140 γραμμάρια ξηρών καρπών την εβδομάδα συνδέεται με μειωμένο κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου», σημειώνει ο διαιτολόγος του Πανεπιστημίου Johns Hopkins Christie Williams, MS, R.D.N. Τα καρύδια έχουν τα περισσότερα ωμέγα-3 λιπαρά, τα οποία μειώνουν τα επίπεδα της κακής χοληστερόλης.

2. Αυξήσετε την άσκηση

Η αύξηση του χρόνου άσκησης είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για υγιή καρδιά. Ιδανικά, θα πρέπει να ασκείστε τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας, συμβουλεύει ο καθηγητής Ιατρικής και φυσιολόγος του Johns Hopkins, Kerry J. Stewart, Ed.D. Επί παραδείγματι, μπορεί να είναι 30 λεπτά την ημέρα, πέντε φορές την εβδομάδα.

Ωστόσο, και απλές ή μικρότερης έντασης κινήσεις όπως το τέντωμα για 10 έως 15 λεπτά μπορούν να ωφελήσουν την καρδιαγγειακή υγεία, με στόχο τα 150 λεπτά την εβδομάδα.

3. Πηγαίνετε νωρίς για ύπνο

Χωρίς αρκετό ύπνο, ο κίνδυνος για καρδιακές παθήσεις και έμφραγμα αυξάνεται – ανεξάρτητα από την ηλικία , το βάρος, τον χρόνο άσκησης ή το κάπνισμα.

4. Προγραμματίσετε το check-up σας

Προγραμματίστε άμεσα έναν έλεγχο σε περίπτωση που το καθυστερήσατε, ώστε εσείς και ο γιατρός σας να είστε ενημερωμένοι για πιθανό καρδιακό κίνδυνο, και τις κινήσεις που πιθανώς χρειαστεί να κάνετε για την προστασία της καρδιάς σας.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Υγεία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video