ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πεινάτε συνέχεια; - Δείτε τι φταίει

Σε όλους έχει τύχει να πεινάνε ξανά ενώ έχουν μόλις φάει. Άλλοι το ερμηνεύουν ως λιγούρα άλλοι ως επίμονη πείνα. Δείτε ποια είναι τα λάθη που πιθανώς κάνετε.

1. Δεν τρώτε πραγματικό φαγητό

Το αλάτι και τα σάκχαρα που βρίσκονται στα επεξεργασμένα τρόφιμα διεγείρουν τα κέντρα της απόλαυσης στον εγκέφαλό μας και μας «δίνουν εντολή» να φάμε περισσότερο. Παράλληλα, τα σάκχαρα αποτρέπουν τον οργανισμό μας να χρησιμοποιήσει τη λεπτίνη, την ορμόνη που προκαλεί το αίσθημα του κορεσμού, κι έτσι εντείνονται οι λιγούρες. Τα υγιεινά τρόφιμα, σε αντίθεση με τα επεξεργασμένα τρόφιμα, παρέχουν πολύτιμα συστατικά που χαρίζουν ενέργεια για όλη την ημέρα και κρατούν μακριά την πείνα και τις λιγούρες.

2. Ο οργανισμός σας έχει αφυδατωθεί

Πολλές φορές αντιλαμβανόμαστε την αφυδάτωση του οργανισμού ως πείνα. Θα πρέπει λοιπόν να πιούμε λίγο νερό ή ένα φυσικό χυμό πριν επιλέξουμε ένα σνακ που θα κατευνάσει την πείνα μας.

3. Δεν τρώτε σωστό πρωινό

Εάν νιώθετε πείνα μετά το βραδινό σας γεύμα, τότε μπορεί να φταίει το πώς ξεκινήσατε τη μέρα σας. Ξεκινώντας τη μέρα σας με ένα καλό πρωινό ρυθμίζονται καλύτερα τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα άρα ρυθμίζεται καλύτερα και το αίσθημα της πείνας.

4. Βλέπετε τηλεόραση όταν τρώτε

Οι διαφημίσεις που προβάλλουν διάφορα εδέσματα και γλυκά μπορεί να σας παραπλανήσουν και να σας κάνουν να αισθανθείτε ότι πεινάτε περισσότερο απ’ ότι πεινάτε στην πραγματικότητα. Αφοσιωθείτε λοιπόν στο γεύμα σας αντί να τρώτε βλέποντας τηλεόραση.

5. Τρώτε πολύ γρήγορα

Χρειάζονται περίπου 20 λεπτά μέχρι το μήνυμα του κορεσμού να φτάσει από το στομάχι στον εγκέφαλο. Φάτε λοιπόν με πιο αγρό ρυθμό ώστε να ελέγξετε καλύτερα την πείνα σας.

Ετικέτες: 

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Υγεία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video