ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ένας σπουδαίος ιατρικός επιστήμονας του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών

Ένας σπουδαίος ιατρικός επιστήμονας του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών

Ενόψει της δύσκολης συγκυριακής εποχής που διανύει τόσο η κοινωνία όσο και η πατρίδα μας, αξίζει να αναφερθεί η διάκριση ενός πολύ μορφωμένου και αξιόλογου γιατρού, που παρά το πρωτόγνωρο μεταναστευτικό ρεύμα που αφορά κυρίως υψηλά εξειδικευμένο  προσωπικό της χώρας μας, επέλεξε να παραμείνει στην Ελλάδα και να παλέψει για το ιατρικό του λειτούργημα και να αναπτύξει αξιόλογο κοινωνικό έργο.

Πρόκειται για τον διακεκριμένο, επίκουρο καθηγητή κ. Αλεξάνδρου Ανδρέα  που με τις διαπρεπείς σπουδές του αποτελεί στολίδι για το Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών.  Οι μεταπτυχιακές σπουδές του και το διδακτορικό του επιτεύχθηκαν στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η μετεκπαίδευσή του πραγματοποιήθηκε στο εξωτερικό  στο Πανεπιστήμιο Yale των ΗΠΑ, στο Νοσοκομείο Queen Mary  του Πανεπιστημίου του Hong Kong, στη Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου του Essen Γερμανίας και παρέλαβε την  άδεια του για τη χρήση του ρομποτικού χειρουργικού συστήματος Da Vinci.

Στο διδακτικό του έργο  έχει διατελέσει ως λέκτορας Χειρουργικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας και επίκουρος καθηγητής ως σήμερα. Επιπλέον υπήρξε Επιμορφωτής  φοιτητών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Οι διακρίσεις, οι έπαινοι και οι υποτροφίες του καθώς και το πλούσιο, ερευνητικό, συγγραφικό  και δημοσιευμένο του έργο τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό είναι απαράμιλλης δόξας και ομορφιάς.  

Αυτό όμως που εξαίρει το έργο του είναι η καθημερινή, επιτυχημένη χειρουργική αντιμετώπιση ασθενών ευρέος φάσματος χειρουργικής αλλά και νοσογόνου  παχυσαρκίας. Θεωρείται τιμή για  τη χώρας μας να επανδρώνει το σύστημα υγείας της με τέτοια αξιοθαύμαστα άτομα.

Επιπλέον αξίζει να αναφερθεί η άμεση, έγκυρη και ταχεία εξυπηρέτηση όλου του νοσηλευτικού προσωπικού του Λαϊκού νοσοκομείου, που πάντα με το χαμόγελο στα χείλη σπεύδουν να βοηθήσουν τους ασθενείς τους παρά τις αντίξοες συνθήκες και της έλλειψης προσωπικού.

Κλείνοντας,  θα ήταν έντιμο η πατρίδα μας να εξοπλίζει τον γιατρό με ισχυρά, ηθικά, δεοντολογικά κριτήρια για να είναι σε θέση να αντιμετωπίζει την πραγματικότητα και  το κυριότερο να τον αμείβει οικονομικά όπως αρμόζει και με τον  δέοντα τρόπο για να μη διαρρέουν οι επιστήμονες της στο εξωτερικό.

Κατόπιν προσωπικής εμπειρίας και επικοινωνίας με τον διακεκριμένο καθηγητή και το νοσηλευτικό προσωπικό του Λαϊκού νοσοκομείου Αθηνών.

Η ασθενής
Πολυμέρου ΔήμητραΠηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Υγεία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video