ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πώς να προετοιμάσετε το χαμόγελό σας για ένα σημαντικό γεγονός

Πώς να προετοιμάσετε το χαμόγελό σας για ένα σημαντικό γεγονός

Ένα όμορφο, φωτεινό χαμόγελο όχι μόνο σας κάνει πιο ελκυστικό, αλλά μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να φανείτε νεότεροι και να κάνετε μια καλύτερη πρώτη εντύπωση. Έτσι εάν είστε έτοιμοι να παρευρεθείτε σε μια συνέντευξη, μια πρώτη γνωριμία, ή ακόμα και ο γάμος σας, εδώ είναι πώς να βεβαιωθείτε ότι το χαμόγελό σας λειτουργεί για σας!

Υπάρχουν πολλές φορές στη ζωή σας όταν θέλετε το χαμόγελό σας να είναι απόλυτα το καλύτερο - και ίσως ακόμη και να θέλετε να λειτουργήσει περισσότερο για σας. Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη ψυχολογίας στο Ινστιτούτο Max Planck της Γερμανίας, το χαμόγελο μπορεί να αυξήσει τις θετικές συμπεριφορές, να κερδίσει την εμπιστοσύνη και ακόμη και να σας κάνει πιο νεανικό και ελκυστικό. Έτσι, είτε πρόκειται για το πρώτο ραντεβού, μια συνέντευξη εργασίας, σχεδιάζοντας τον γάμο σας, ή παρακολουθώντας μια αποφοίτηση ή επανένωση, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να σκέφτεστε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χαμόγελό σας.

Δεν υπάρχει πάντα πολύς χρόνος για την προετοιμασία, οπότε σε αυτήν την περίπτωση, η καλύτερη κίνησή σας είναι η λεύκανση. Μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού με τον οδοντίατρό σας για επαγγελματική λεύκανση δοντιών στο ιατρείο.

Λεύκανση δοντιών ”Εκτάκτου ανάγκης”

Εάν μπορείτε να κλείσετε ραντεβού την τελευταία στιγμή με τον οδοντίατρό σας, η επαγγελματική λεύκανση που παρέχει θα είναι μια ταχύτερη (και πιο εντυπωσιακή) λύση από ό, τι θα επιτύχετε με κιτ λεύκανσης του εμπορίου. Αλλά αν έχετε τον χρόνο και τον προϋπολογισμό, η λεύκανση των δοντιών σας από έναν επαγγελματία είναι τόσο ταχύτερη και πιο αποτελεσματική από το να το κάνετε μόνοι σας. Πόσο μάλιστα το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα της λεύκανσης από επαγγελματία και εξειδικευμένο οδοντίατρο. Μιας που με τα λευκαντικά υλικά του εμπορίου, δεν γίνεται λεύκανση των δοντιών αλλά απομάκρυνση των χρωστικών που βρίσκονται στην εξωτερική επιφάνεια. Τα δόντια διαχέουν το φως (πόσο λευκά είναι), από την εσωτερική τους επιφάνεια, κάτι που δεν μπορούν να αλλάξουν τα σκευάσματα του εμπορίου.

Η συγκέντρωση των λευκαντικών συστατικών που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα του ιατρείου είναι πολύ υψηλότερη (περίπου 15% έως 35% υπεροξείδιο του υδρογόνου) από την ποσότητα στα προϊόντα που μπορείτε να αγοράσετε μόνοι σας (περίπου 1% έως 3% υπεροξείδιο του υδρογόνου). Κατά τη διάρκεια της θεραπείας σας στο ιατρείο, ο οδοντίατρος θα εφαρμόσει το υλικό λεύκανσης στα δόντια και μπορεί να ενεργοποιήσει τη διαδικασία λεύκανσης με μια ειδική συσκευή η οποία βοηθά στο υλικό να διεισδύσει στα δόντια και να δημιουργήσει μια βαθύτερη  και ουσιαστική λεύκανση. Συνήθως αυτή η διαδικασία διαρκεί μία ώρα και μπορεί να αποδώσει δραστικά αποτελέσματα.

Σε μια πραγματική ανάγκη, ο ευκολότερος τρόπος για να επιτύχετε ένα χαμόγελο πιο λευκό είναι να δοκιμάσετε ένα νέο μακιγιάζ. Η χρήση ενός μπλε, χαμηλού τόνου κραγιόν είναι ένα καλό τέχνασμα για να κάνει το χαμόγελό σας να μοιάζει πιο φωτεινό. Σκουραίνοντας επίσης τον τόνο του δέρματός σας με ένα bronzer, θα βοηθήσει επίσης να δημιουργήσετε μια μεγαλύτερη αντίθεση με τα δόντια και να εμφανίζονται πιο λευκά. Επιπλέον, να αποφεύγετε οποιαδήποτε τρόφιμα ή ποτά που ενδέχεται να σκουρύνουν τα δόντια πριν από το μεγάλο γεγονός. Αποφύγετε έτσι τον καφέ, το μαύρο τσάι, το κρασί και τα σκούρα μούρα - και μην καπνίζετε! Ο καπνός είναι ένας από τους χειρότερους παράγοντες που λεκιάζουν τα δόντια.

Μια σοβαρή αλλαγή του χαμόγελου

Τα χαμόγελα εκατομμυρίων ευρώ δεν είναι πλέον μόνο για τους πλούσιους και διάσημους - και δεν είναι τόσο δαπανηρά όσο συνήθιζαν. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι προσφέρουν στα δόντια τους επαγγελματική λεύκανση, ορθοδοντική θεραπεία, και πόσο μάλιστα να αντικαθιστούν τα προσβεβλημένα δόντια, με όψεις πορσελάνης. Και αν είστε έτοιμοι για ένα πιο μακροπρόθεσμο γεγονός όπως ο γάμος, η αποφοίτηση ή η επανένωση, μπορείτε να επωφεληθείτε περισσότερο από αυτές τις διαδικασίες.

Έχοντας άνεση χρόνου για να προετοιμαστείτε για ένα ειδικό γεγονός, έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε τον οδοντίατρο για πολλές θεραπείες λεύκανσης και μπορείτε να επιτύχετε πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα απ’ ότι μόνο από μία μοναδική συνεδρία. Μπορείτε να διατηρήσετε και να ενισχύσετε τη διαδικασία λεύκανσης, παίρνοντας και κάνοντας συνδυαστική θεραπεία λεύκανσης στο σπίτι (με ειδικά εξατομικευμένα μασελάκια λεύκανσης). Ο οδοντίατρος θα πάρει αποτυπώματα για να κατασκευάσει εξατομικευμένα μασελάκια που θα ταιριάζουν άνετα και θα βοηθήσουν το λευκαντικό  υλικό να εισχωρήσει στα δόντια καλύτερα. Επειδή είναι προσαρμοσμένα για τις ανατομίες του στόματός σας, εμποδίζουν το υλικό της λεύκανσης να ερεθίζει τα ούλα. Η λεύκανση στο ιατρείο σε συνδυασμό με τη λεύκανση στο σπίτι, θα δώσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Αυτά τα μασελάκια μπορεί επίσης να είναι διαθέσιμα για ασθενείς που δεν συμμετέχουν στην διαδικασία του ιατρείου και επιθυμούν μόνο να κάνουν λεύκανση στο σπίτι με ένα επαγγελματικά διανεμημένο προϊόν.

Αλλά το χρώμα μπορεί να μην είναι το μόνο εμπόδιο στο δρόμο σας για ένα μεγάλο, λευκό χαμόγελο. Με τα χρόνια, η φθορά στα δόντια σας αντανακλάται στο χαμόγελό. Πριν από το μεγάλο γεγονός, ίσως θελήσετε να βελτιώσετε το χαμόγελό σας - και τη συνολική υγεία του στόματός σας - με μια πλήρη ανανέωση. Αντικαταστήστε τα παλιά σφραγίσματα, φτιάτε ένα ακατάλληλο δάγκωμα, ισιώστε τα στρεβλή δόντια που έχουν μετατοπιστεί κατά τη διάρκεια των ετών και αποκαταστήστε τυχόν ρωγμές ή σπασίματα.

Αν ψάχνετε να κάνετε αλλαγές στα δόντια σας για να τα αλλάξετε, όπως στεφάνες (θήκες) ή όψεις, θα ήταν φρόνιμο να ξεκινήσετε τουλάχιστον έξι μήνες πριν από τη μεγάλη μέρα. Εκτός από τον παράγοντα της διαθεσιμότητας του οδοντιάτρου και του χρονοδιαγράμματος του οδοντιατρικού εργαστηρίου, ο ακριβής χρόνος εξαρτάται από τον αριθμό των αποκαταστάσεων που θα χρειαστούν. Για παράδειγμα, η αντικατάσταση μόνο των άνω μπροστινών δοντιών με στεφάνες/όψεις μπορεί να διαρκέσει ένα και περισσότερους μήνες. Ωστόσο, αν η εργασία είναι πιο εκτεταμένη και περιλαμβάνει και τα πίσω δόντια, τότε θα μπορούσε να διαρκέσει από έξι μήνες έως ένα χρόνο. Οι όψεις πορσελάνης είναι μια πολύ καλή επιλογή για ένα αστραφτερό χαμόγελο για όσους θεωρούνται υποψήφιοι από τον οδοντίατρο και που έχουν το χρόνο και τον προϋπολογισμό. Όχι μόνο μπορούν να ισιώσουν τα δόντια, αλλά μπορούν επίσης να βελτιώσουν το χρώμα και το σχήμα των δοντιών.

Για να δημιουργήσετε το ιδανικό σας χαμόγελο, πραγματοποιήστε μια συνάντηση με τον κανονικό σας οδοντίατρο ή σκεφτείτε να αναζητήσετε έναν οδοντίατρο που ειδικεύεται στη βελτίωση του χαμόγελου και την αισθητική. Μοιραστείτε τις ανησυχίες σας σχετικά με τα δόντια σας και τους στόχους σας για το νέο σας χαμόγελο. Δεδομένου ότι η ομορφιά είναι πάντα στο μάτι του θεατή, οι φωτογραφίες και οι εικόνες από τα περιοδικά μπορεί να σας βοηθήσουν όταν προσπαθείτε να μεταδώσετε αυτό που θεωρείτε ελκυστικό. Ο οδοντίατρος θα συζητήσει σχετικά με τις επιλογές θεραπείας σας και θα σας καθοδηγήσει με ένα σχέδιο που ταιριάζει με το χρονοδιάγραμμα που οδηγεί στο ειδικό σας γεγονός.

Δημήτριος Σπηλιόπουλος

Οδοντίατρος - Λαμία

psclinic.grΠηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Υγεία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video